Stailaus

Stailaus2 500x750
Pienillä muutoksilla iso vaikutus tilaan. Ilman remonttia.

Stailauksella saadaan aikaan harmoninen ja kaunis kokonaisuus käyttäen sisustustekstiileitä ja piensisustustavaroita.
Tilasta luodaan pienellä vaivalla viihtyisä.
 
Stailaus on loistava vaihtoehto myös myytävään asuntoon. Sen avulla voidaan lisätä kiinnostusta ja jopa nopeuttaa myyntiaikaa.

Hinnat sopimuksen mukaan - Pyydä tarjous!


1. Stailaus voidaan toteuttaa asiakkaan omilla, jo olemassa olevilla tekstiileillä ja tavaroilla, asiakkaan mieltymysten ja toiveiden sekä suunnittelijan näkemyksen mukaan, muodostaen harmonisen kokonaisuuden.
2. Stailauksessa voidaan käyttää asiakkaan omien tekstiilien, huonekalujen ja esineiden lisäksi myös lainatekstiileitä ja piensisustusesineitä, joilla lisätään tilan viihtyvyyttä ja mahdollisesti muutetaan värimaailmaa. Lainatavaroita voidaan käyttää esimerkiksi myytävän asunnon myyntikuvien ottoa varten tai vaikka ensi-esittelyyn.
3. Tilaan saat täysin uuden, raikkaan ja puhtaan ilmeen hankkimalla uudet sisustustekstiilit sekä mahdollisia piensisustustavaroita. Tämä tarkoittaa oman kodin stailaussuunnitelmaa, jolloin suunnitellaan asiakkaan toiveita, tarpeita ja mieltymyksiä vastaava kokonaisuus. Asiakas saa stailaussuunnitelman, johon kuuluu mm. värimaailma, tekstiilien ja piensisustustavaroiden asettelu sekä materiaaliluettelo ja hankintalista.

    stailaus3 1500x1000