3D mallinnus

3D mallinnuksen avulla remontoitaviin kohteisiin ja uudiskohteisiin pääsee tutustumaan jo ennen kuin rakentaminen on alkanutkaan. 3D mallinnus auttaa hahmottamaan tilasi kokonaisuuden, esimerkiksi värimaailman, kalustesijoittelun, mittasuhteet sekä tunnelman. Mallinnuksen avulla pääset näkemään jo ennakkoon mikä tilassa toimii ja mikä ei.


3dmallinnus1 1400x750
3dmallinnus2 1400x750


Oletko rakentamassa uutta tai remontoimassa vanhaa? Kun haluat varmistua valinnoistasi ja päätöksistäsi ennakkoon, voidaan 3D mallinnuksen avulla rakentaa suunnitelmiesi mukainen tila.
Design Tila tarjoaa 3D mallinnusta niin remontoitaviin kohteisiin, kuin uusiin rakenteilla oleviin tai tuleviin kohteisiin.
3D mallinnus on loistava apu myös myytävän ja remontoivan kohteen markkinointiin. Mallinnuksen avulla ostajaehdokkaille voidaan todentuntuisesti näyttää, miltä tila tulisi näyttämään remontoituna.

Design Tilan 3D mallinnus palvelupakettiin kuuluu 3D kuvat ja video sekä materiaaliluettelo. Mallinnus voidaan tehdä myös vain osaan asunnosta.
 
Hinnat sopimuksen mukaan - Pyydä tarjous!

Jokaiseen sisustussuunnitteluprojektiin sisältyy aina 3D mallinnus, sovittaessa lisänä mihin tahansa suunnitteluprojektiin.