Design Tila

designtila1 1400x500

Design Tila syntyi intohimosta sisustamiseen, kauneuteen ja järjestelmällisyyteen. 2016 vuoden syksyllä sisustussuunnitteluopintoni Tampereen Sisustusakatemiassa olivat loppusuoralla. Innostuneena vuoden opinnoista ja täyttä sisustusenergiaa puhkuen syntyi Design Tila.

Silloinen ja osaksi vielä nykyinenkin työni kiinteistönvälitysalalla vaikutti voimakkaasti uskallukseeni hypätä sisustusalanyrittäjyyteen. Lähes päivittäin ihmisten, mitä erilaisimmissa asunnoissa vieraillessa näin, että myytävien asuntojen ”myynti kuntoon”- stailaukselle oli tilausta. Tiesin, että asuntojen stailauksella on selvästi positiivinen vaikutus myytävän asunnon kiinnostusprosenttiin. Tästä lähti Design Tilan idea.

Matkan varrella idea muokkaantui ja siitä syntyi kokonaisuus, jollaisena Design Tila toimii nyt. Tarjoan sisustuspalvelua aina yhden seinän sisustustarpeesta isoon, vaativaan koko tilan projektiin. Design Tila suunnittelee käytännöllisiä, järjestelmällisiä, kauneutta ja mielenrauhaa antavia tiloja, jotka vastaavat asiakkaan unelmia. Asiakaslähtöisyys on ollut aina työssäni ensisijalla ja sitä se on myös sisustuksessa. Design Tilan jokainen suunnitelma saa alkunsa asiakkaan unelmista.

Yrittäjäksi ryhtyminen on ollut minulle pikkutytöstä asti selvää. Perheen ja suvun vahva yrittäjyystausta on siivittänyt omaakin yrittäjyyttäni ja olen saanut sitä kautta vahvan tukiverkoston ympärilleni. Haaveissa on lapsesta asti ollut oma yritys joko vaate- tai sisustusalalla ja näin vanhemmiten sisustus on vienyt sydämeni.

Pieneen, mutta sitäkin rakkaampaan perheeseeni kuuluu mieheni sekä 5-vuotias Tiibetinterrieripoika Elmo. Tässä perheessä riittää sisua ja energiaa. Yhteinen aikamme onkin sitä kaikkein tärkeintä aikaa. Saan mieheltäni suuren tuen ja avun työhöni, sisustus ja rakentaminen ovat yhteinen intohimomme.

Ota minuun rohkeasti yhteyttä, niin lähdetään yhdessä toteuttamaan juuri sinun sisustusunelmaasi!

Saina